Mesaj de eroare

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor în include_once() (linia 3478 din /home/revista/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor în require_once() (linia 127 din /home/revista/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Nr. 1-2/2022-2

 

REZUMAT

Lucrarea de față își propune identificarea principalelor trăsături ale raportului dintre viața profesională și cea personală în perioada pandemiei, comparativ, între două sectoare ale industriilor creative din România, IT și publicitate. După o prezentare teoretică a raportului dintre muncă și viața privată, însoțită de o analiză de date statistice cu privire la telemuncă pe plan național și european, lucrarea se centrează pe demersul aplicativ, bazat pe o cercetare calitativă realizată prin interviuri cu angajați și manageri din cele două sectoare economice.

Cuvinte-cheie: pandemie, publicitate, IT, raport muncă-viață privată.

Intreg articolul