Mesaj de eroare

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor în include_once() (linia 3478 din /home/revista/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor în require_once() (linia 127 din /home/revista/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Nr. 3-4/2022-1

REZUMAT

 

TRANSFORMĂRI ALE SOCIALULUI PRIN DIGITAL ÎN PANDEMIA COVID-19

Bazându-se pe analiza literaturii de specialitate, acest editorial face o trecere în revistă a modului în care pandemia de COVID-19 a indus o digitalizare a vieții sociale și, mai ales, a modalităților în care științele sociale au acoperit acest fenomen. În ceea ce privește acest din urmă aspect, vorbim despre modificări la nivel tematic (prin teme emergente de cercetare sau reconfigurarea vechilor teme), dar și de noi metodologii și provocări etice ale cercetării sociale în contextul digitalizării induse de pandemie. Ultima secțiune cuprinde o scurtă prezentare a articolelor incluse în acest număr tematic.

Cuvinte-cheie: COVID-19; digitalizare; provocări etice și metodologice; cercetare socială, izolare socială, arii tematice.

Intreg articolul